Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Australien 1-0 Danmark i tredje omgången av grupp D i VM:s gruppspel

I tredje omgången av grupp D i VM i Qatar spelade Australien mot Danmark. Till slut besegrade Australien Danmark med 1-0.

I den 14:e matchminuten fick Andreas Olsen, som var klädd i en Fotbollsskor Adidas Copa, ett inlägg från Braithwaite, och ett skott från straffområdet var över mål. Sedan spelade det danska laget offensivt samarbete många gånger, men lyckades inte bryta igenom Australien. I porten till laget gjorde de två lagen oavgjort 0-0. Bytte sida för att slåss igen. I den 48:e matchminuten avancerade Australien snabbt till det danska straffområdet. Jackson Irving tog upp sin lagkamrat och slog triangeln högt.

Australien bröt dödläget i den 60:e minuten när Matthew Leckie, iklädd en bästa fotbollsskorna 2022, nickade rakt in i straffområdet med ett lågt vänsterskott. Till slut bröt Australien med 1-0, Danmark, samlade 6 poäng, kvalificerade sig som tvåa i gruppen, bröt sig in i världscupens knockout-omgång igen efter 16 år och blev det första AFC-laget att kvalificera sig för gruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop