Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Barcelonas chefer ger De Jong och Depay ideologiskt arbete att lämna

Tillsammans med att vilja få en övergångskostnad på 100 miljoner euro, kan Barcelona också maximera stora inkomster. Om De Jong är kvar är hans lön lika hög som Lewandowski, och dessutom är Depays lön inte den högsta möjliga, ändå kan han presentera kränkande spelare i gruppen. Efteråt finns det inget område för honom.

Ingen av de två spelarna som bär billiga fotbollsskor rea är villig att lämna Barcelona, ​​klubbens plan är att skicka iväg dem, och Barcelona kommer också att ordna så att Xavi gör ideologiskt arbete för dem under de närmaste dagarna. Även om båda spelarna verkligen fick reda på Barcas inställningar, kan det ha gjort poängen enklare att skicka ut Xavi för att träna med dem. Om han inte kan stanna kvar i Barcelona kan De Jong med största sannolikhet till Chelsea eller Manchester United, medan Depay väntar på affärer från olika andra klubbar.

Det rapporteras att Barcelonas chefer verkligen hoppas att De Jong och Depay kan ta bort sina Fotbollsskor Adidas X och även lämna asap för att säkerställa att de kan rekonstruera schemat för följande period. Barcelona tror att det kan stå upp till 100 miljoner euro i transfermedel att skicka iväg dessa 2 spelare, samtidigt som de bevarar deras höga inkomster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop