Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Benzema säger att man sätter kollektivet först

Benzema presterade bra förra säsongen, och man kan säga att han visade ett konkurrensläge bortom sin ålder. Efter en lågsäsong är Benzema redo att bära en billiga fotbollsskor för säsongen 2022/23.

Benzema anslöt sig till Ancelotti och lagkamraten Luka Modric på en presskonferens inför UEFA Super Cup på tisdagen. Benzema sa att han var redo att gå allt för att vinna matchen. Som kapten satte han laget först, den kollektiva trofén är viktigare än den individuella trofén.

Anshuai sa att Benzema är väldigt viktig för nuvarande Real Madrid och är en oumbärlig huvudkraft för Real Madrid. Benzema sa dock att han inte bryr sig om det finns en ersättare.

Benzema, som var klädd i en Fotbollsskor Messi adidas X, pratade också om hur Ronaldo har förändrats mycket för honom. Han spelade sida vid sida med Ronaldo fram till 2018, och nu har han förvandlats till en ledare som Ronaldo.

Till slut sa Benzema att han har ställts inför den nya säsongen med full attityd.Vit Blå Fotbollsskor Adidas

Ovanstående är rapporten om ”Benzema säger att man sätter kollektivet först” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop