Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Forwarden Gannacho har kommit överens om ett nytt femårskontrakt med Manchester United.

Iförd en Billiga Fotbollsskor Adidas Copa Sense+ FG är yttern Ganacho en imponerande spelare för Manchester United under Ten Hags coachning. Ganacho har exploderat den här säsongen, spelat 25 gånger i alla tävlingar och bidragit med 3 mål och 4 assist. Han gjorde bara två förstalagsmatcher fram till augusti förra året, men hans solida prestationer från bänken den här säsongen har fått honom att etablera sig i a-laget. Men Ganachos nuvarande kontrakt gör honom till den lägst betalda spelaren i truppen på cirka 5 000 pund i veckan. Det som oroar Manchester United ännu mer är att Garnacho bara har 18 månader kvar på sitt kontrakt och redan har uppmärksammats av Real Madrid och Juventus.

Men enligt rapporter är det enda problemet som hindrar honom från att förnya sitt kontrakt med Manchester United några detaljer om hans bildrättigheter. För att visa att de har en långsiktig plan har Uniteds toppledare gått med på att gradvis öka Ganachos lön i takt med att hans roll växer fram.

Ghanacho, som bär en bästa fotbollsskorna 2023, har gått med på de ekonomiska delarna av kontraktet och tidsgränsen för kontraktet (till 2028), och Ghanacho är redo att skriva på ett nytt kontrakt. Den unge yttern, vars mamma är argentinska, föddes i Spanien och växte upp i Atletico Madrid. Han har varit med i ungdomslagen i Spanien och Argentina, där han är kvalificerad att spela, och United kommer att fokusera på att säkra framtiden för Rashford, Luke Shaw och Dalot när Garnachos kontraktsförlängning är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop