Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Haaland behöver inte vara ledsen för att missa världscupen

Haaland behöver inte vara ledsen för att missa världscupen

Norge tog sig inte till VM-slutspelet och de arrangerade två vänskapsmatcher mot Irland och Finland på landskampsuppehållet. Haaland, som var klädd i en billiga fotbollsskor, hade redan missat matchen med Irland. Norges landslagsläkare, Ola Sander, sa att Haaland inte heller skulle dyka upp i matchen mot Finland.

Det norska fotbollsförbundet meddelade också officiellt tidigare att Manchester City-anfallaren Haaland och Molde-målvakten Karlström inte skulle spela med landslaget. Haaland har spelat 8 matcher för Norge i år och gjort 9 mål. Den här talangfulla anfallaren, som har gjort mycket mål i Premier League, har sina egna problem. Trots att han gjorde 5 mål i de europeiska förberedelserna för VM var han hjälplös på grund av Norges svaga totala styrka och missade till slut Qatar-VM.

Många fans som bär Billiga adidas Predator 18+ FG Fotbollsskor för Barn tog också Haalands förlust till VM som ett hett ämne för att diskutera klyftan mellan honom och Mbappe och andra. Haalands agent Pimenta svarade nyligen att han måste skydda Haaland, eftersom han fortfarande är ett barn, och han vill inte ha för mycket nyheter omkring sig, vilket överdrivet skapar trafik och skapar en bra tillväxt för Haalands omgivning.

Ovanstående är rapporten om ”Haaland behöver inte vara ledsen för att missa världscupen” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop