Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Japan tar över poängen efter att ha kommit från bänken

I den första omgången av VM-gruppspelet upprörde det japanska laget Tyskland och vann en viktig seger. Med ett underläge på 0-1 i första halvlek, i den 71:a minuten, kom Tang Anlu och Minamino Takumi in som avbytare i Billiga Fotbollsskor Adidas Copa Sense+ FG, och det japanska laget använde 5 byten. 4 minuter senare spelade Tang Anlu en heroisk roll och kvitterade för laget.

I den 83:e minuten gick det japanska laget över poängen. Itakura Kuku, som var klädd i en Fotbollsskor Messi adidas X, gjorde en långpassning. Asano Takuma höll Schloterbeck och bröt sig in i den högra sidan av straffområdet för att bryta målet, 2 till 1! Detta är också den andra segern för det asiatiska laget efter att det saudiska laget vände Argentina med 2-1.

Värt att nämna är att det är första gången sedan VM 1994 som det tyska laget tappar efter att ha tagit ledningen i VM. Det var tredje gången de ledde första halvan av världscupen och sedan förlorade. För Japans del är det första gången de vinner efter att ha släppt in ett mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop