Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Liverpools 7-0 hemmaseger över Manchester United, vad tyckte Manchester United-sidan?

Den 6 mars 2023, i den 26:e omgången av den engelska Premier League, besegrade Liverpool Manchester United med 7-0 på hemmaplan och satte därmed rekord för den största segermarginalen i den dubbelröda klubbens historia. Det var fjärde gången i historien som klubben drabbades av ett 0-7 nederlag, och det mest överraskande är att de tre första var för över 90 år sedan. Liverpoolfansen var så glada över den enorma framgången att de borde ha fått en Liverpooltröja för att fira.

Uniteds manager Ten Hag sa rent ut att lagets andra halvlek var oprofessionell: ”Vi följde inte planen och spelarna har tappat förståndet”. Managern har reflekterat, har spelarna själva reflekterat? Låt oss se vad resten av Manchester United har att säga om nederlaget. Uppmuntran? Arg kritik?

Scholes sa i en intervju att nederlaget mot Liverpool var lite svårt för United att acceptera, men trodde att United kunde ta sig ur den svåra situationen. Om lagets prestation sa han: ”Manchester United är lite naiva i det här avseendet, både laget och spelarna, de förlorade 6 mål mot Manchester City tidigare och nu 7 mål mot Liverpool, det här är hemmamatcherna man måste erövra och det gjorde de inte.”


Manchester United-stjärnan Keane var rasande över Uniteds insats i programmet, Keane: ”I andra halvlek låg United 0-1 under mot Liverpool och jag såg en eller två spelare som fortfarande skrattade och skojade med personalen och målvaktstränaren på Anfield. Jag vill inte se det skräpet pågå, jag vill inte se det”. Om den här kritiken, ja, många fans och netizens märkte också detta fenomen, spelet är ett spel, spelet är ett spel, hur kan det blandas ihop? Borde man inte spela sin mästaranda för att ge sitt bästa?


Stolthet, ego, arrogans, skador, flera ogynnsamma faktorer överlagrade för att bilda resultatet av detta, som en kruka kallt vatten från topp till tå, ett slag mot huvudet, kanske är detta inte en dålig sak, så att spelarna och fansen kan vara mer förnuftiga och lugna för att möta nästa match. Vad är din inställning till Manchester Uniteds prestation den här gången? Lämna gärna dina kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop