Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

De Jong kanske inte får betalt för att han kom till Barcelona

Barcelona har officiellt meddelat att de har nått en överenskommelse med Sevilla om övergången av Conte. Det rapporteras att Condes övergångssumma är 50 miljoner euro fast plus 5 miljoner euro flytande, och han kommer att skriva på med Barcelona för 5 år.

Conde sa att han längtar efter att ha på sig en Fotbollsskor Messi adidas X för att gå med i en så stor klubb. Xavi är anledningen till att han valde Barcelona. Han har pratat med Xavi flera gånger och Xavi berättade för sitt lags plan för att göra honom upphetsad. De två har liknande fotbollsidéer och han hoppas kunna bli huvudpersonen i laget.

Det var dock inte alla som önskade Condes flytt till Barcelona. Manchester United-legendaren Gary Neville, som är klädd i en fotbollsskor rea, har tidigare sagt att det är omoraliskt av Barcelona att begära en lönesänkning för spelare samtidigt som de frenetiskt skriver på.

Och efter att Barcelona meddelat värvningen av Conde, satiriserade Neville att Conde inte skulle få hela lönen när han blev utvisad av Barcelona. Vad tycker du om det?Herr Vit Blå Fotbollsskor Adidas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop