Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Barcelona 1-3 Valladolid, hjälper motståndaren att hoppa ut ur nedflyttningszonen

I den 36:e omgången av La Liga den 24 maj förlorade Barcelona med 1-3 på bortaplan mot Valladolid, vilket innebar två raka nederlag. Barcelona hade dock redan vunnit La Liga-titeln i förväg före denna match, så förlusten i denna match hade ingen större inverkan på Barcelona, medan Valladolid hoppade ur nedflyttningszonen efter att ha tagit tre värdefulla poäng.

Det tidiga mästerskapet släppte dock Barcelona loss. Bara 2 minuter in i matchen gjorde Barcelona ett oopträff och sköt bollen i eget mål med egna händer, Davin Marchis fick bollen från vänsterkanten och passade den till Christensen som bar en nike fotbollsskor billigt för att heada bollen framför men direkt i egen dörr, vilket gav motståndaren ett mål till 0-1. I den 21:a minuten blev Gonzalo Plata fälld av Eric Garcia i straffområdet och Valladolid fick en straff och slog in den, 0-2. Efter att ha hamnat i underläge med 2 mål kontrade Barcelona omedelbart men utan större effekt, i den 24:e minuten sköt Rafinha från en liten vinkel vid den bakre stolpen, och i den 30:e minuten sköt Rafinha från mitten av boxen men parerades av Masip.

I den andra halvleken bytte Xavi successivt in Casey, Dembele och Ferran Torres för att rädda matchen. Det ledande Valladolid satte försvaret i första rummet och förlitade sig på kontringar för att skapa målchanser samtidigt som man försökte undvika att släppa in mål. Gonzalo Plata sköt från nära håll i den 73:e minuten och resultatet var i stort sett fastställt till 0:3! I den 84:e minuten gjorde Barcelona äntligen det första målet, Levan gjorde ett mål förbi den anfallande Masip och satte 1-3! Även om Levan gjorde ett mål, men ändå inte kunde ändra på slutresultatet, slutade den sista matchen med en 1-3 förlust för Barcelona mot Valladolid. Men Barcelona var en man av matchen, att förlora tre poäng hade trots allt ingen effekt på dem och hjälpte Valladolid att hoppa ur nedflyttningszonen.