Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Rodrigo gör två mål när Real Madrid vinner Copa del Rey efter nio år

Den 7 maj var det en festdag för Real Madrid när de vann Copa del Rey-finalen med 2-1 mot Osasuna efter nio år. 22-årige Rodrigo gjorde två mål för Real Madrid. Det var 20:e gången i lagets historia och andra gången sedan Carlo Ancelotti var chef för Real Madrid som laget vann Copa del Rey.

Låt oss sammanfatta denna spännande match. Real Madrid tog ledningen på mindre än två minuter, Rodrigo i mitten tog emot bollen från Vinicius från boxen och sköt in bollen i nätet, Real Madrid 1-0 Osasuna. I den 24:e minuten spelade de tre Real Madrid-anfallarna en perfekt match, Vinicius korsade bollen från vänster, Rodrigo skickade en bra passning med hälen, Benzema tryckte in bollen men tyvärr kom målvakten Herrera på den. Real Madrid avslutade den första halvleken med en enmålsledning. I den andra halvleken gjorde Osasunas Toro ett mål i den 58:e minuten för att kvittera, och sedan fick Rodrigo bollen i boxen i den 69:e minuten för att bryta igenom igen, Real Madrid 2-1 Osasuna, och efter det gjordes inga fler mål av båda sidor.

Senast Real Madrid vann Copa del Rey var säsongen 13/14, då man också slog Barcelona med 2-1. Efter ett kort firande kommer Real Madrid att ta emot Manchester City i den första delen av semifinalen i Champions League om tre dagar. Jag tror att Real Madrid kan fortsätta sin form och vinna titeln, så låt oss ta på oss våra fotbollsskor messi och heja fram dem för att fira!