Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Wrexhams tvåmålsledning raderades ut när de spelade oavgjort mot Harrogate Town

Wrexhams förhoppningar om en bekväm seger grusades när de kom tillbaka från en tvåmålsledning och spelade oavgjort 2-2 med Harrogate City i en spännande match. Gästerna tog ledningen genom ett lysande mål av Jordan Cannon i den Adidas x23 crazyfast.1 FG Fotbollsskor och fördubblade sin fördel genom Kwame Thomas volley från nära håll. Harrogate kämpade dock tillbaka i andra halvlek och mål från Dean Cornelius och Anthony O’Connor kvitterade och säkrade oavgjort.

Wrexham inledde matchen bra och gjorde klubbens första mål i den 36:e minuten genom Cannon. En assist från James McClean hittade Cannon omarkerad på kanten av straffområdet som lugnt placerade bollen förbi målvakten Jonathan Mitchell.

Bara fem minuter senare fördubblade Wrexham sin ledning genom Thomas. Ett inlägg från Paul Mullin föll till Thomas som inte gjorde något misstag från nära håll. Målet såg ut att ge Wrexham kontroll över matchen men Harrogate hade andra idéer.

Harrogate reducerade strax före halvtid genom Cornelius, som utnyttjade dåligt försvarsspel och sköt ett lågt skott förbi målvakten Arthur Okonkwos tio fingrar. Målet gav värdarna en livlina och de fortsatte att pressa framåt i den andra halvleken.

Inom 90 sekunder efter omstarten utnyttjade O’Connor ett försvarsmisstag i Wrexham och kvitterade för Harrogate. Målet förändrade matchbilden och gjorde det möjligt för hemmalaget att hålla trycket på Wrexham under resten av matchen.

Okonkwo, som bar en Adidas X Fotbollsskor, tvingades kliva av i paus med en ansiktsskada. Målvakten har varit i fin form för Wrexham den här säsongen och hans frånvaro var ett hårt slag för laget.

Wrexham kommer nu att rikta sin uppmärksamhet mot FA-cupen, där deras nästa motståndare är National League-laget Yeovil Town. Parkinsons lag kommer att hoppas på att säkra en plats i den tredje omgången av tävlingen.